TEAM

 Dennis van Olst

"De motorsport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan was ik te vinden op de crossbaan en het circuit. Op dit moment heb ik een 3-tal motoren waar ik met enige regelmaat op te vinden ben. Respectievelijk de KTM 790 Adventure R, een Husqvarna 701 Enduro en de oudste van het stel een Kawasaki 750RR uit ’93.

Ik ga er graag op uit met de motor om nieuwe gebieden en landen te ontdekken. Mijn voorkeur ligt bij het enduro en off-road rijden. Uiteraard goed uitgerust met de baggage oplossingen van Enduristan."

 

 

 Casper de Bruin

"Jaren geleden ben ik verliefd geworden op een Honda VTR SP1 uit 2001. Met deze motor is mijn motoravontuur begonnen. Ik heb vele asfalt kilometers door heel Europa mogen maken, maar enkele jaren geleden heb ik het off-road rijden opnieuw opgepakt. Momenteel rijd ik op een KTM 790 adventure R uit 2020. 

Ik ben met enige regelmaat op de Nederlandse T.E.T routes te vinden en in mijn vakanties zoek ik graag het buitenland op om daar verschillende routes te verkennen."

 

Ben van Mourik

"Mijn passie voor motorrijden en avontuur begon toen ik er op jonge leeftijd op mijn Kreidler of Harley Davidson regelmatig op uit trok. Een aantal jaren geleden ben ik besmet met het all-road rijden en de avontuurlijke reizen. 

Ik vindt het leuk om onze producten tot het uiterste te testen. Daarom ben ik regelmatig mijn Yamaha T7 in de Nederlandse bossen en op de stranden te vinden. Daarnaast ben ik met enige regelmaat op de Europese TET routes te vinden. "

 

Team Enduristan NLD

Naast onze webshop zijn we ook te vinden in onze 'Experience Center' centraal gelegen in Nederland in de stad Elburg. Hier hebben we de volledige Enduristan producten range klaar liggen om te bekijken, aan te raken en uiteraard te passen op je motor!

 Onze visie

Verzamel de mooiste reiservaringen, ontdek de mooiste plekjes en maak de mooiste foto's. En het beste van alles? Je reist de wereld rond met je motor. Wie zou dat niet willen? De afgelopen jaren hebben we veel ervaringen en inspiratie opgedaan voor én tijdens onze motor- trips en reizen. Al onze ervaringen zijn gebundeld en verwerkt in onze producten. Dat zie je en dat voel je! We blijven reizen en we blijven door ontwikkelen. 

We ontmoeten je graag in ons 'Experience Center' waar we graag verhalen, ervaringen en ideeën uitwisselen.

#adventureharder

 

 

 

 

Enduristan Global Owners

Enduristan wordt nog steeds bestuurd door de oorspronkelijke oprichters David en Isabel Jenni, Christoph von Ow en hun marketing manager Stefano Bucher.