ENDURISTAN <br> MOTOR BAGAGE <br> en accessoires. ENDURISTAN <br> MOTOR BAGAGE <br> en accessoires.

ENDURISTAN
MOTOR BAGAGE
en accessoires.

GET READY FOR ADVENTURE!

WATER, STOF, ZAND, MODDER & SNEEUW BESTENDIG. WATER, STOF, ZAND, MODDER & SNEEUW BESTENDIG.

WATER, STOF, ZAND, MODDER & SNEEUW BESTENDIG.

ELEMENTS PROOF LUGGAGE SOLUTIONS!

5 jaar<br>garantie 5 jaar<br>garantie

5 jaar
garantie

TRAVEL HARD, ADVENTURE HARDER!

Ontwikkeld in<br>Zwitserland Ontwikkeld in<br>Zwitserland

Ontwikkeld in
Zwitserland

TESTED ALL OVER THE WORLD!

Welkom bij Enduristan NEDERLAND!

Hier bij Enduristan ontwerpen en produceren we waterdichte motorkoffers van hoge kwaliteit. Reizen per motor is al jaren een vast onderdeel van ons leven. Alles wat we ontwikkelen is gebaseerd op deze ervaring. Het resultaat zijn producten met een hoge functionaliteit, innovatieve details en de best mogelijke kwaliteit, allemaal ondersteund door onze 5 jaar garantie. Onze producten hebben geen hoes nodig om waterdicht te zijn - dit is één van de vele details die Enduristan-producten tot één van de beste op de markt maken. Lees meer over ons verhaal hier.

ENDURISTAN NEDERLAND

'EXPERIENCE CENTER'

Bij ons kun je terecht voor een Bike-Fit als het gaat om Enduristan producten en accessoires. Wij begrijpen heel goed dat je voor aanvang van een trip de juiste bagage oplossing wil hebben. Daarom kun je bij ons kijken, voelen en uiteraard het passen van de volledige Enduristan producten lijn op je motor!

We ontmoeten je graag in ons 'Experience Center' waar we graag verhalen, ervaringen en ideeën uitwisselen.

BRAND NEW!

handlebar bag - large

Soms wil je bij het rijden op een motor, vooral een enduro, eigenlijk alleen het hoognodige bij je hebben - maar je wilt bepaalde zaken altijd binnen handbereik hebben. Een tanktas is soms te groot of past gewoon niet op de motor. Maar waar laat je je smartphone, huissleutels, portemonnee etc.? Dat is waar de Handlebar bag om de hoek komt kijken. Met zijn innovatieve bevestigingsklem past hij op bijna elk stuur (22, 28 en 32 mm diameter). Stevig bevestigd aan het stuur is de Handlebar bag beveiligd tegen diefstal en zorgt voor een veilige pasvorm voor intensief off-road gebruik.

Races2Places Limited Edition

De Races2Places Limited Edition set bestaat uit Lyndon Poskitt's meest gebruikte Enduristan producten. Gelimiteerd tot precies #100 stuks. En natuurlijk zit er een certificaat bij met het nummer van de bestelde set - gesigneerd door Lyndon zelf.

Maar wat is er zo speciaal? Elk product in de set (behalve de ROKstraps) heeft een uniek en speciaal ontwerp dat de volledige route laat zien die Lyndon reed tijdens Race2Places.

De sets worden geleverd met een paar Blizzard L zadeltassen, een Sandstorm 4H-tanktas, een Tornado 2 M plunjezak, en een paar ROKstraps.

ontdek onze collectie en stel jouw ideale set samen!

Tank tassen
Saddle Bags & Panniers
Bike Packs & Duffles
Rugtassen
Organizers
Repairs & Spares
Streetwear
Alle producten

CHECK OOK ONZE SOCIALS!

@ENDURISTANNLD / @DUTCHADVENTURESTORE